Sujuva myyntilaskujen rahoitus

Sujuva myyntilaskujen rahoitus

Millainen on sujuva myyntilaskujen rahoitus? Usein keskusteluissa uusien asiakkaiden kanssa pohditaan, miten prosessista tehdään mahdollisimman sulava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että optimitilanteessa hyvää laskurahoittajaa ei edes huomaa.

Myyntilaskujen rahoitus integroituu asiakkaan nykyiseen taloushallinnon järjestelmään, noutaa sieltä laskut ja palauttaa jopa tiliöinnit oikeaan osoitteeseen. Näin ollen kirjanpidosta ei synny ylimääräistä vaivaa.

Laskurahoituksen käyttöönotto

Aloitetaan tarpeesta. Olemme halunneet ajatella kaikessa niin, että meidän toiminta menee asiakkaan ehdoilla. Voimme toimittaa tarjouksen ja luottopäätöksen lähes mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveiden mukaisen rahoitusasteen. Kaikki sopimukset tehdään täysin sähköisesti, kelloon katsomatta. Käyttöönotto voi vaatia laskujen uudelleen reitittämistä, mutta yleensä järjestelmät saadaan synkronoitua muutamalla napin painalluksella ilman sen suurempaa vaivaa.

Myyntisaatavien rahoitus käytännössä

Yleensä asiakas jatkaa normaalisti tutun järjestelmän käyttämistä. Käytössä voi olla esimerkiksi Netvisor, ProCountor tai melkeinpä mikä tahansa muu ohjelma, joka toimii myös jatkossa.

Noudamme laskut suoraan asiakkaan järjestelmästä, rahoitamme ne ja hoidamme reskontran. Asiakas saa ennalta sovitun osan rahoista, kun lasku lähtee. Näin kassankierto on huomattavasti helpompi ennakoida. Myyntisaatavien rahoitus helpottaa omien laskujen maksua ja mahdollistaa myös kasvun tulorahoituksella.

Raportointi

Toimitamme automaattisesti kaiken tarvittavan raportoinnin suoraan yrittäjälle, tai kirjanpitäjälle. Näin ollen kaikki ylimääräinen viestittely loistaa poissaolollaan ja kirjanpitäjän toiminta helpottuu. Osassa järjestelmissä tiliöinnit menevät suoraan taloushallinnon järjestelmään.

Mitä jos sopivaa järjestelmää ei ole?

Laskut on mahdollista tehdä myös KTI Online ohjelmistolla, jos asiakkaalla ei ole mitään järjestelmää käytössä. KTI Online on asiakkaalle täysin ilmainen.

Olemme apuna, jos tarpeena on uusia toiminnanohjaus, tai hankkia alakohtainen ohjelmisto. Konsultoimme yrityksiä laajan yhteistyöverkoston kautta hankkimaan kokonaisuuteen soveltuvat ratkaisut. Näin ollen asiakkaan projektiin käyttämä aika vähenee, kun kokonaisuuden saa yhden toimittajan kautta.

Toimiva kokonaisuus

Kun kokonaisuus on kaikkinensa kunnossa voidaan sanoa, että laskurahoittajaa ei edes huomaa muusta, kuin nopeammasta kassankierrosta. Lue tästä usein kysytyt kysymykset.

Ole yhteydessä myyntiimme niin katsotaan miten voimme olla avuksi juuri sinulle.

-Sami