Laskurahoitus heti käyttöösi

Sami Saarenpää

Kuluttajan tai yrittäjän ei tarvitse mennä pankkiin henkilökohtaiseen tapaamiseen hoitamaan pankin kanssa asioita. Miksi siis näin pitäisi olla laskurahoituksen kanssa, ei tarvitsekaan.

Laskurahoitus heti käyttöösi- onnistuu täysin automaattisesti, voit tehdä sen vaikka kotisohvalta käsin. Tämä oli myös yksi asioista, mitä taannoin teettämässämme asiakastyytyväisyyskyselyssä arvostettiin.

Miten hakemus tehdään?

Lyhyesti käyttöönotto toimii näin:

Jos käytössäsi on jokin taloushallinnon järjestelmä, voidaan se liittää rahoitukseen. Joko integtaatiot valikosta suoraan, tai voit olla meihin yhteydessä.

Ja emme luonnollisesti myöskään hylkää muita vaihtoehtoja, jos haluat että asiantuntijamme on yhteydessä ja haluat kysyä lisätietoja, on siihenkin etusivulla painike. ”Haluan asiantuntijan yhteydenoton”- kohtaan jättämällä olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Nyt se on käyttövalmis

KTI Onlinen kautta voit syöttää laskuja, se lähtee välittömästi ja rahoitusosa tulee tilillesi. Ja jos sinulla on käytössä jokin taloushallinnon softa, voidaan se liittää järjestelmään. Tässä mallissa teet laskut tutulla ohjelmistollasi, esim vaikkapa Netvisor, Procountor, Fennoa tai jokin liki 15:sta vaihtoehdosta.

Laskut rahoittuvat KTI:n järjestelmässä, ja palautamme kaikki tiedot omaan tuttuun reskontraasi.

Onko laskurahoitus sinulle ennestään tuttu

Laskurahoitus toimii yksinkertaisuudessaan niin, että saat laskun lähettäessäsi rahaa heti tilillesi. Rahoitusaste riippuu pitkälti siitä mikä on yrityksen oma toive. Yleisin rahoitusaste on jossain 30-70%, välillä mutta elää joustavasti kumpaankin suuntaan juuri sinun yrityksesi tarpeen mukaan.

Laskurahoituksen hyödyt

Täältä voit lukea yleisimmin kysytyt kysymykset laskurahoituksesta, klik klik!

Kenelle laskurahoitus sopii

Laskurahoitus sopii kaikenkokoisille yrityksille toimialaan katsomatta. Laskujen määrällä tai koolla ei ole merkitystä, ei myöskään sillä tehdäänkö B2B vai B2C kauppaa. Erityisen tyytyväisiä asiakkaita löytyy aloilta joilla maksuajat ovat pitkiä ja työt edellyttävät esim. tarvikehankintoja jo kauan ennen kuin asiakasta päästään laskuttamaan. Mutta tässä muutamia huomioita päätöksen tueksi.

Ja usein yrittäjiä kiinnostaa asiakkaiden palaute, tässä Tapio, Kimmo ja Sami kertovat aiheesta.

Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä!