Laskurahoitus ja usein kysytyt kysymykset

Sami Saarenpää

Laskurahoitus on yksi helpoimmin käyttöön otettavista työkaluista kassankierron nopeuttamiseen. Nykyään maksuajat pidentyvät ja vaikka maksaja olisi varma niin silti pitkä maksuaika hidastaa kassankiertoa ja saattaa vaikeuttaa investointeja. Tähän laskurahoitus on oikea palvelu poistamaan kitkaa prosessista.

Kenelle laskurahoitus sopii?

Laskurahoitus sopii kaikenkokoisille yrityksille toimialaan katsomatta. Laskujen määrällä tai koolla ei ole merkitystä, ei myöskään sillä tehdäänkö B2B vai B2C kaupppaa. Erityisen tyytyväisiä asiakkaita löytyy vaikkapa rakennus- ja talotekniikkapuolelta, jossa maksuajat ovat pitkiä ja työt edellyttävät esim. tarvikehankintoja jo kauan ennen kuin asiakasta päästään laskuttamaan.

Paljonko laskusta saa heti tilille?

Rahoitusaste riippuu pitkälti siitä mikä on yrityksen oma toive. Usein ei ole edes tarvetta 100% rahoitukselle ja tällöin kannattaa jo rahoitusprovisionkin puolesta laskea mahdollisimman hyvin sille tasolle mikä vastaa kassan aitoa tarvetta. Yleisin rahoitusaste on jossain 30-70%, välillä mutta elää joustavasti kumpaankin suuntaan juuri sinun yrityksesi tarpeen mukaan.

Mitä laskurahoitus maksaa?

Laskurahoituksen kulu on ainoastaan laskukohtainen rahoitusprovisio ja käsittelykulu. Ei mitään muuta.

Kauanko käyttöönotto kestää?

Haluamme olla alan nopein, optimitapauksessa käyttöönotto yhteydenotosta on vain tunteja.

Kuulostaa byrokraattiselta

Mutta ei sitä ole, saat aina oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä kaikissa asioissa. Tarjoamme nopean vasteen myös asiakaspalvelussa, emme pelkästään myynnissä.

Mitä hyötyä laskurahoituksesta on?

Miten laskurahoitus otetaan käyttöön?

Pyydä tarjous tästä!

Minulla on vähän laskuja, onko palvelu turha minulle?

Jos nopeampi kassankierto auttaa sinua, niin meille ei ole väliä minkä verran laskuja lähetät. Isot ja pienet asiakkuudet ovat yhtä tervetulleita meille. Voidaan laskea tarjous juuri sinun tarpeitasi vastaamaan. Usein myös voidaan kulloisenkin tilanteen mukaan muuttaa nopeasti rahoitusastetta. Näin saat aina juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun.

Kuulostaa hyvältä, miten päästään alkuun?

Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan tarjouksen. Muista myös, että me haluamme olla alan joustavin toimija, kun sinun yrityksesi tilanne muuttuu me muutumme mukana. Haluamme räätälöidä palvelun, mikä auttaa sinua parhaiten aina juuri sinun sen hetkisessä tilanteessa.