Mitä laskurahoitus maksaa

Mitä laskurahoitus maksaa

Ehkä usein kysytyin kysymys jonka myyntimme kohtaa kun asiakkaalle pohditaan hänelle sopivaa ratkaisua. Seuraavaksi kysytyin kysymys taitaa olla miten laskut meille toimitetaan, lisäksi muutamia muitakin. Siksi haluamme avata asiaa esimerkein.

Pari esimerkkilaskelmaa

Lasketaan pari vaihtoehtoa erilaisilla hinnoilla. Se mitä laskurahoitus maksaa on aina asiakaskohtainen. Hinta riippuu esimerkiksi maksuehdosta sekä toki riskiluokasta. Mutta tarjousta pyytäessä ei tarvitse tietää kuin oman yrityksen tiedot. Täällä myös oma kirjoiuksensa siitä, mitä sujuva myyntilaskujen rahoitus tarkoittaa.

Esimerkki 1: Asiakkaan rahoitusaste on 75% ja maksuehto 14vrk. Tämän hinta esimerkissä 0,9%

Rahoituksen komissio 1000,00 x 0,009 = 9,00 eur + 3,00 eur käsittelykulu, kulut yht. 12,00 eur, eli asiakkaalle tilitetään heti 750,00 eur (– kulut 12,00 eur) = 738,00 eur ja 250,00 eur loppuosa tilitetään asiakkaalle kun laskun vastaanottaja on maksanut laskun.

Esimerkki 2: Asiakkaan rahoitusaste on 100% ja maksuehto 14 vrk. Hinta tässä esimerkissä on 1,1%

Rahoituksen komissio 1000,00 eur x 0,011 = 11,00 eur + 3,00 eur käsittelykulu, kulut yht. 14,00 eur eli asiakkaalle tilitetään heti 986,00 eur.

Kulu on helppo laskea ja näin otettavissa mukaan jo budjetoinnissa. Lisäksi on hyvä huomioida että hoidamme koko laskun elinkaaren. Laskun muistuttaminen ja kaikki reskontran toimet hoituvat meidän puoleltamme.

Miten laskut toimitetaan

Tämä on toinen kysymys mikä usein tulee vastaan. Yleisin ja helpoin tapa on integraatio. KTI:n järjestelmä integroituu käytännössä kaikkiin merkittäviin taloushallinnon ohjelmistoihin, mistä tuomme ne suoraan omaan järjestelmäämme.

Näin asiakkaan ei tarvitse ottaa yhtään lisää järjestelmää käyttöönsä, vaan hän voi tehdä laskut tuttuun tapaan omalla taloushallinnon järjestelmällä mistä noudamme ne. Samoin maksutieto tulee meiltä takaisin, sekä osassa järjestelmiä teemme myös kirjanpidon merkinnät asiakkaan puolesta.

Samoin toimitamme kattavan raportoinnin kirjanpitäjälle.

Lisäksi osa asiakkaistamme käyttää laskujen syöttämiseen KTI Online portaalia, johon laskun voi syöttää kätevästi. KTI Online toimii myös täysin ilmaisena laskutusohjelmana.

Oletko sinä kokeillut myyntisaatavien rahoitusta? Teemme mieluusti tarjouksen mikä ei sido teidä mihinkään.J

Usein kysytyt kysymyksetn laskurahoituksesta löydät täältä!

jätä yhteystietosi esim tästä, niin olemme yhteydessä!