Laskurahoitus ja Pitkät Maksuehdot

Laskurahoitus ja Pitkät Maksuehdot

Liiketoiminnan rahoituksen suunnittelu on keskeinen osa yrityksen menestystä. Erityisesti laskurahoitus ja pitkät maksuehdot voivat olla tehokas yhdistelmä, kun pyritään hallitsemaan rahavirtoja ja varmistamaan liiketoiminnan kestävä kasvu.

Laskurahoitus: Nopea ja Joustava Rahoitustuote

Laskurahoitus on kätevä tapa parantaa yrityksen likviditeettiä. Laskurahoitus toimii siten, että maksamme rahoitetuista laskuista välittömästi tietyn prosenttiosuuden. Tämä mahdollistaa välittömän pääsyn pääomaan, jota voidaan käyttää liiketoiminnan tarpeisiin.

Laskurahoituksen etuina ovat nopea rahoituksen saanti ja hallittu luottoriski, koska laskurahoitus sisältää aina koko laskun elinkaaren. Kun laskutuksen kaikki osa-alueet on automatisoitu, se käytännössä tekee sen, että kassankiertoon tulee rutiini ja se taas nopeuttaa jo entisestään kassankiertoa.

Toki tämä myös vapauttaa yrityksen resursseja muihin toimintoihin ja mahdollistaa paremman keskittymisen liiketoiminnan ydinalueisiin. Mitä enemmän yrittäjä voi keskittyä ydintekemiseensä, sitä tehokkaampaa arki on.

Laskurahoitus pähkinänkuoressa:

Voit lukea lisää laskurahoituksesta täältä!

Pitkät Maksuehdot: Asiakassuhteiden Vahvistaja ja mahdollistaja

Pitkä maksuehto ei ole koskaan toivottu tilanne, mutta sitä ei kannata turhaan pelätä myöskään, enemmänkin ennakointi tässä tuo mukanaan mahdollisuuksia. On tilanteita joissa pitkään maksuehtoon tuijotus saattaa tehdä sen, että esimerkiksi tarjous urakkaan saattaa jäätä kokonaan tekemättä. Kun taas jos etukäteen on olemassa laskurahoitus elementtinä, jota voidaan käyttää pitkien maksuehtojen tarjouksissa, tuo tämä lisää kaupan paikkoja. Usein jopa hiukan pidemmän maksuehdon tarjoaminen saattaa tuoda mahdollisuuden ottaa sellaisia töitä tai tilauksia, mitkä aikaisemmin olisivat kokonaan jääneet pois.

Tämä voi olla jopa kilpailuetu markkinoilla, ja se voi auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita sekä pitämään kiinni nykyisistä. Asiakkaat kuitenkin arvostavat joustavuutta ja mahdollisuutta maksaa laskut pidemmällä aikavälillä.

Tehokas Yhdistelmä

Kun laskurahoitus ja pitkät maksuehdot yhdistetään, syntyy voimakas työkalu rahavirran hallintaan. Laskurahoitus tarjoaa nopean pääsyn pääomaan, kun taas pitkät maksuehdot auttavat varmistamaan, että yritys saa rahansa takaisin myös pitkällä aikavälillä. Tämä tasapainoinen lähestymistapa auttaa yrityksiä välttämään likviditeettiongelmia ja mahdollistaa suunnitellun kasvun.

Mutta tässä, kuten kaikissa rahoituselementeissä on tärkeä ennakoida. Aikaisemmassa blogissa kirjoitimme siitä, miten tärkeä on huolehtia yrityksen riskiluokasta. Riskiluokka jos pääsee tarpeeksi huonoksi, estyy usein monien rahoitusten saaminen. Laskurahoitustarjouksen pyytäminen ei maksa mitään eikä se sido mihinkään. Sen sijaan hinnoittelun ollessa tiedossa, voi tarjouksia laskiessa hahmottaa heti, mikä on laskurahoituksen kulu milläkin maksuehdolla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että laskurahoitus ja pitkät maksuehdot muodostavat tehokkaan yhdistelmän liiketoiminnan rahoituksessa. Näiden strategioiden oikea-aikainen ja älykäs käyttö voi parantaa yrityksen rahavirtoja, vahvistaa asiakassuhteita ja mahdollistaa kestävän kasvun nykyaikaisilla markkinoilla.

Pyydä tarjous laskurahoituksesta

Kysy lisää myynnistämme, saat meiltä tarjouksen viikon jokaisena päivänä.

Klikkaa tästä!