KTI Laskurahoitus Briox asiakkaille

KTI ja Briox tarjoavat Briox-järjestelmään integroituna KTI:n laskurahoituspalvelua kaikille suomalaisille asiakkailleen. KTI Laskutuksen FinFlow-ohjelmisto on täysin integroitu Brioxin kirjanpito-ohjelmistoon ja tämä tarjoaa Brioxin asiakkaille saumattoman ja helpon mahdollisuuden rahoittaa myyntilaskut ilman erillisiä ohjelmistoja tai kumppanuuksia.

Briox on SaaS-yritys, joka yksinkertaistaa mikro- ja pk-yritysten arkea digitalisoimalla heidän liiketoimintaansa ja auttamalla heitä lisäämään kannattavuutta. Brioxin ohjelmisto mahdollistaa kirjanpidon toteuttamisen yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Briox toimii Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Briox AB (BRIX) perustettiin vuonna 2010 Växjössä ja on tänään listattu NGM Nordic SME:ssä. Lue lisää osoitteesta www.briox.fi, LinkedIn ja Facebook.

Käyttöönotto nappia painamalla

Laskun luomisen yhteydessä, laskurahoitus saadaan käyttöön yksinkertaisesti nappia painamalla. Rahoitusasteen voi valita itse ja hinnan kuluineen näkee laskurista heti. Laskuja voi rahoittaa yksittäin tai useita, käyttäjä voi valita tämän vapaasti.

Ei lisävaivaa kirjanpitäjälle

KTI:n ja Brioxin integraatiossa myös kaikki kirjanpidon viennit hoidetaan automaattisesti. Näin ollen mitään ylimääräisiä toimenpiteitä ei tule myöskään kirjanpitäjälle. Kaikki on automatisoitu eikä edes käyttöönotto aiheuta mitään ylimääräistä tekemistä. Laskurahoitus on käyttöönotettavissa 24/7.

Kenelle laskurahoitus sopii

Laskurahoitus sopii hyvin oikeastaan kaikille yrityksille toimialaan ja kokoon katsomatta. Laskujen määrällä tai koolla ei ole merkitystä, ei myöskään sillä tehdäänkö B2B vai B2C kaupppaa. huomioitavaa on että yksittäisetkin laskut voidaan rahoittaa. Ja jos palvelua ei käytä, ei siitä ole luonnollisesti silloin mitään kuluja.

Nykyään kun  maksuajat ovat pitkiä ja projekteihin kohdistuu kustannuksia, on laskurahoitus tässä hyvä elementti tasaamaan kiertoa. Hyvin hoidettu laskurahoitus tuo usein niin paljon sujuvuutta kassaan että se korvaa myös ostolaskujen rahoittamisen.

Lisätietoja laskurahoituksesta myös Brioxin sivuila. Lisäksi tässä myös Brioxin tuki aiheesta. Sekä usein kysytyt kysymykset laskurahoituksesta.

Kuinka nopeasti rahat saa tilille

Integroitu ja automatisoitu laskurahoitus on suunniteltu nopeaksi ja saumattomaksi. Kun lähetät laskusi, rahat maksetaan yrityksesi tilille samana tai viimeistään seuraavana päivänä.

Briox järjestelmästä myös myös aina reaaliajassa mikä on kyseisen laskun tila.

Briox yhteystiedot: briox.fi/yhteystiedot/
30 päivän ilmainen Brioxkokeilu täältä