KTI Laskutus on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Briox Finland AB:n kanssa

Briox alkaa tarjoamaan kirjanpitojärjestelmäänsä integroituna KTI:n laskurahoituspalvelua kaikille suomalaisille asiakkailleen . KTI Laskutuksen FinFlow-ohjelmisto on jatkossa täysin integroitu Brioxin kirjanpito-ohjelmistoon ja tämä tarjoaa Brioxin asiakkaille saumattoman ja helpon mahdollisuuden rahoittaa myyntilaskut ilman erillisiä ohjelmistoja tai kumppanuuksia.

KTI Laskutus on johtava toimija laskurahoituksen ja saatavien hallinnassa. KTI:n FinFlow-ohjelmisto integroituu saumattomasti osaksi erilaisia kirjapito- sekä toiminnanohjausjärjestelmiä. Tämä mahdollistaa asiakkaille laskutuksen, laskurahoituksen, perinnän ja kirjanpidon yhdistämisen saumattomaksi kokonaisuudeksi Brioxin käyttöliittymässä.  Laskurahoituksen avulla Brioxin käyttäjät voivat varmistaa, että heidän pääomansa ei ole lukossa myyntisaamisissa, samalla kun kaikki raportointi tapahtuu automaattisesti ohjelmistointegroinnin kautta. Brioxille tämä tarkoittaa uutta tuloaluetta ja palveluvalikoiman laajentamista.

– Volyymit Brioxin alustan kautta ovat nyt saavuttaneet sen tason, että on kaupallisesti mielenkiintoista aloittaa liiketoiminnan laajentaminen. KTI Laskutus on ohjelmistoteknisesti edelläkävijä ja sillä on vahva rahoituspalveluiden tarjonta. Tämän yhteistyön myötä asiakkaamme saavat käyttöönsä erittäin tehokkaan ratkaisun likviditeetin parantamiseksi ja kassavirran hallitsemiseksi”, sanoo Brioxin toimitusjohtaja Johan Nordqvist.

”Olemme seuranneet Brioxin kehitystä Suomessa ja olemme erittäin iloisia saadessamme aloittaa strategisen yhteistyön heidän kanssaan. Jaamme Brioxin intohimon vastata mikro- ja pk-yritysten tarpeisiin ratkaisuilla, jotka kehitetään toimimaan yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Tähän astinen yhteistyö Brioxin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja kumpikin organisaatio toimii hyvin samankaltaisesti – motivaationa asiaksyritysten arjen ja prosessien helpottaminen. Viestintä on sujuvaa ja asiat etenevät nopeasti. Molemmat yritykset ovat hyvin kasvuhakuisia ja toiminan keskiössä on digitalisaatio ja käyttäjän kannalta intuitiiviset helppokäyttöiset ohjelmistot, jotka aidosti tehostavat asiakkaan omaa liiketoimintaa”, kertoo KTI Laskutuksen myyntijohtaja Sami Saarenpää.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Sami Saarenpää
Myyntijohtaja
sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi
+358 40 018 0142

Johan Nordqvist
Toimitusjohtaja
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0) 70 661 86 80

Tietoja Brioxista:

Briox on SaaS-yritys, joka yksinkertaistaa mikro- ja pk-yritysten arkea digitalisoimalla heidän liiketoimintaansa ja auttamalla heitä lisäämään kannattavuutta. Brioxin ohjelmisto mahdollistaa kirjanpidon toteuttamisen yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Briox toimii Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Briox AB (BRIX) perustettiin vuonna 2010 Växjössä ja on tänään listattu NGM Nordic SME:ssä. Lue lisää osoitteesta www.briox.se, LinkedIn ja Facebook.

Tietoja KTI Laskutuksesta:

KTI Laskutus on suomalainen laskurahoitukseen ja saatavien hallintaan erikoistunut yritys. KTI Laskutus on laskurahoituksen digitalisaation edelläkävijä ja yhtiön pilvipohjainen FinFlow-ohjelmisto yhdistää laskutuksen, laskurahoituksen, reskontran sekä perinnän saumattomaksi palvelukokonaisuudeksi. FinFlow-ohjelmisto ja palvelukonsepti on integroitavissa lähes kaikkiin nykyaikasiin kirjanpito- ja toiminanohjausjärjestelmiin. Tämä mahdollistaa KTIn palveluiden lisäämisen saumattomasti näihin ohjelmistoihin jolloin asiakkaat voivat käyttää näitä palveluita helposti nykyisen taloushallinnon tai toiminnanohjauksen käyttöliittymästä.

Liiketoimintaan kuuluu myös kevytyrittäjäpalvelu, KTI Kevytyrittäjä, sekä kirjanpito-yksikkö KTI Tilit, joka tarjoaa digitaalisia kirjanpito- ja taloushallinnonpalveluita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Turussa. Lue lisää www.ktilaskutus.fi.