Fennoa Integraatio

Jutta Niemi

Fennoa Oy on tammikuussa 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille ja heidän asiakkailleen. Fennoa sisältää useita eri toimintoja tehokkaana kokonaisuutena, jolla saavutetaan täysin saumaton yhteiskäyttö tilitoimiston ja heidän asiakkaidensa välille.

Fennoa toimii täysin pilvipalveluna, eikä vaadi asennuksia!

Fennoa toimii täysin ylläpidettynä pilvipalveluna ilman asennuksia. Sen käyttäminen on helppoa ja onnistuu millä tahansa internet-selaimella.

Olemme tehneet Fennoan kanssa jo tovin yhteistyötä, niin perinnän toimeksiantojen osalta kuin myöhemmin myös tarjoten laskurahoitusta Fennoan asiakkaille.

Fennoan ohjelmisto saa asiakaskentässä erittäin hyvää palautetta ja on senkin takia meille kiinnostava kumppani. Fennoan ohjelmisto sai Taloushallintoliiton kyselyssä joulukuussa 2019 parhaimmat arvosanat.

Integroitavuus ohjelmistojen välillä on yhä isommassa roolissa.

Maailman digitalisoituessa voimakkaasti on tilitoimisto-ohjelmistoissa sama trendi kuin laskurahoituksessa, integroitavuus ohjelmistojen välillä on yhä isommassa roolissa.

Näin sekin, että asiakas saa hankkimalleen ohjelmistolle enemmän lisäarvoa helposti pitää asiakastyytyväisyyden korkealla

Luonnollisesti ohjelmistossa on muitakin kumppaneita KTI Laskutuksen lisäksi, mutta olemme mielellämme osana hienoa kokonaisuutta tarjoamassa omaa palveluamme. Otamme ohjelmistosta vastaan suoraan niin yksittäisiä perintätoimeksiantoja kuin laskurahoitukseen siirtyvää isompaakin aineistoa.

Haluatko kuulla lisää laskurahoituksesta Fennoan ohjelmistosta? Ota yhteyttä myyntiimme.

Lisätietoa Fennoasta täältä!