Maksuvalvonta

Maksuvalvonta kaikenkokoisille yrityksille.

Maksukyvyttömyys
menettelyt ja perintä

Lakipalvelut ovat oiva apu mikäli yritystäsi tai asiakastasi uhkaa maksukyvyttömyys. Tällaisessa tilanteessa kannattaa olla ajoissa yhteydessä, sillä meillä on kokemusta ja osaamista edustaa sekä velkojaa että velallista erilaisissa insolvenssimenettelyissä (konkurssi, yrityssaneeraus ja yksityishenkilön velkajärjestely).

Sekä velallisen, että velkojan kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntijaan mahdollisimman pian, jotta liiketoiminnan omatoiminen tervehdyttäminen olisi mahdollista toteuttaa ilman virallista maksukyvyttömyysmenettelyä.

Tämä on tärkeää myös siksi, että velkojan taloudellinen intressi tulee mahdollisimman hyvin turvatuksi. Maksukyvyttömyyden uhatessa yrityksen on hyvä ottaa yhteyttä asiantuntijoihin jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin on parhaimmat mahdollisuudet tehdä suunnitelma tulevaisuuden varalle..

Lakipalvelut

Tavoitteemme on aina, että tunnemme asiakkaamme liiketoiminnan ja toimintaympäristön kokonaisvaltaisesti.

Riitaisat saatavat

Asian sovinnollinen ratkaisu on yleensä kaikkien osapuolten etu. Tällä säästetään sekä aikaa että rahaa.

Mikäli sovinnollista ratkaisua ei kuitenkaan saada osapuolten välillä aikaan, voitte kääntyä asiassa luottamuksella meidän puolemme jatkotoimenpiteiden kartoittamiseksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä perinnästä

Miten perintä etenee?
Mitä tietoja tarvitsette perintää varten?
Koska voin siirtää laskun perintään?
Mitä perintä maksaa?

Onko sinulla kysyttävää
tai haluatko tietää lisää maksuvalvontaan liittyvistä palveluistamme?

Asiakaspalvelijamme tarjoavat juuri sinua varten henkilökohtaista ja erinomaista palvelua puhelimitse tai sähköpostitse.

Marika Malinen
Perintäpäälikkö
perinta@ktilaskutus.fi
010 411 2772