Partner manager - Lasse Laitinen

Panostamme voimakkaasti kanavamyyntiin

1.11 meillä aloitti partner managerin roolissa kokenut myynnin ammattilainen, Lasse Laitinen

Mitä Partner Manager tekee?

Päätehtäväni KTI Laskutus Oy:ssä on luoda kumppaniverkostoja, joiden avulla kumppanimme voivat tarjota asiakasyrityksilleen parempaa asiakaskokemusta ja lisäarvoa meidän palveluidemme avulla. Kumppaneistamme ovat esimerkiksi tilitoimistot sekä laskutuksen sisältäviä ohjelmistoja tuottavat yritykset.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Ammattitaitoisen tilitoimiston kirjanpitäjät tietävät tarkkaan milloin heidän asiakkaansa kassakierto kaipaisi tehostusta. Yleensä kirjanpitäjillä on kuitenkin melkoinen kynnys suositella asiakkaalleen laskurahoitusta, joka on yksi helppo, nopea ja edullinen tapa saada kassakierto kuntoon. Syynä kynnykseen on laskurahoituksesta perinteisesti aiheutuva moninkertainen työmäärä laskujen käsittelyssä.

KTI Laskurahoitus poistaa tämän kynnyksen, sillä meillä on aidosti toimivat integraatiot yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin. Näin laskurahoitus ei aiheuta kirjanpidossa mitään lisätyötä, vaan myös laskurahoitus käsitellään ohjelmistoissa samaan tapaan kuin mikä tahansa muukin lasku. Lisäksi me hoidamme tarvittaessa koko laskutusprosessin maksuvalvonnasta perintään, jolloin laskuttavalla yrityksellä säästyy aikaa olennaiseen eli omaan liiketoimintaan.

Integraatioiden tuoman helpotuksen ansiosta tilitoimistolla ei ole enää kynnystä auttaa asiakkaitaan kertomalla heille myös laskurahoituksemme hyödyistä.

Kumppaneitamme emme laita tekemään työtä puolestamme, vaan tarvittavat käytännön toimet hoidamme omalla tiimillämme. 

Miten ohjelmistotalot liittyvät tähän?  

Koska tuotamme KTI Laskutuksessa palvelumme täysin itse, voimme tarvittaessa luoda integraatioita asiakkaiden tarpeelliseksi kokemiin ohjelmistoihin. Tällaisia ohjelmistoja voivat olla erilaiset ERP- ja CRM-järjestelmät, jotka sisältävät suoraan laskutuksen tai rajapinnan taloushallinnon ohjelmistoihin, joihin meillä on jo integraatio olemassa. Tällöin kyseistä ohjelmistoa käyttävällä yrityksellä on mahdollisuus valita myös laskurahoituspalvelu suoraan ohjelmistosta eli saada klikkauksella parilla kassakiertoon vauhtia.  

Tällaista ohjelmistoa tuottava yritys siis tarjoaa asiakkailleen parempaa asiakaskokemusta ja lisäarvoa, eikö?

Integraatiomme

KTI:n laskurahoitus integroituu saumattomasti lähes kaikkiin taloushallinnon järjestelmiin. Voimme tarjota kirjanpitäjille arkea helpottavat raportit ja jopa tiliöintien viennit automaattisesti suoraan tilikarttaan.


Integraatio löytyy mm. näihin ohjelmistoihin:

Miksi juuri KTI Laskurahoitus?

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

lasse.laitinen@ktilaskutus.fi

+358 44 975 4003

-Lasse