KTI Kevytyrittäjä - Suomen järkevin kevytyrittäjäpalvelu

KTI Kevytyrittäjä - Suomen järkevin kevytyrittäjäpalvelu

Yhä useampi haluaa tekee nykyisin omaa työtään yrittäjänä joko päätoimisesti, tai usein sivuansiot on kätevä laskuttaa kevytyrittäjä tittelin alle.

KTI Kevytyrittäjä -palvelun avulla saat tehdyn työsi palkkioksi nopeasti ja vaivattomasti

Yrittäjänä tekemiselle on aina paikkansa ja kevytyrittäjä-palvelu ei koskaan edes kilpaile sen kanssa. Mutta usein saattaa olla oman päivätyön lisäksi jokin harrastuksen tai omaan työhän liittyvän intohimon kautta tullut osaaminen mitä voisi myydä muillekin. Olkoon ihan vaikka esimerkkinä luennointi, konsultointi tai jokin helposti ostettava palvelu, mikä kuitenkin pitää pystyä laskuttamaan.

Esimerkkejä voisi olla loputtomasti, vaikkapa rakentamisen, myymisen, lumenluomisen tai käytännössä ihan minkä alansa alan puolelta.

Me hoidamme lakisääteiset paperityöt ja byrokratian puolestasi

Yrittämisen kynnys madaltauu huomattavasti jos kaikki ylimääräinen paperinpyörittely otetaan pois. KTI-Kevytyrittäjä hoitaa kaikki byrokratian puolestasi. Verot ja esimerkiksi kaikki palkkaan liittyvät sivukulut. Sinun tarvitsee vain tehdä lasku ja nostaa palkkio, me huolehdimme kaikesta muusta.

Milloin kevytyrittäjyys sopii hyvin laskuttamiseen

Selkeä hinnoittelu

Selkeä käyttöliittymä

Käyttöliittymä on äärimmäisen selkeä ja toimii kaikilla päätelaitteilla.

Voit myös helposti aina seurata laskutuksiasi, ottaa tarvittavat raportit ja näin ollen myös kehittää toimintaasi.

Lisäksi vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä, https://www.ktilaskutus.fi/kevytyrittaja

Miten tämän saa käyttöön?

Voit ottaa KTI kevytyrittäjä palvelun käyttöön rekisteröitymällä tästä linkistä. Rekisteröityminen käy automaattisesti kaiken tarvittavan läpi, noudamme myös automaattisesti verokorttisi, joten sitäkään ei tarvitse erikseen meille toimittaa.

Tästä pääset rekisteröitymään!